Ännu ett inlägg om homoäktenskap

december 14, 2008

Än en gång fick jag ont i mitt hjärta. Utav den nya Björn Borg-reklamen ”Love for all”.

Ni som inte har sett den:

Jag blir så ledsen när jag ser sånt här. Att världen kommer ännu ett steg närmre accepterandet av homoäktenskap. Till råga på allt så är det två präster som gifter sig i reklamen.

Som jag har skrivit tidigare; visst, alla har rätt till att vara kär i vem man vill, men bara för det behöver man väl inte gå emot en religion och få homoäktenskap att bli lagligt?

Du kanske tycker jag är helt dum i huvudet, men då får du faktiskt tycka det. Jag är 16 år, har en kristen tro och har min egen åsikt. Ingen i min omgivning har sagt åt mig hur jag ska tycka och tänka, för detta, det är mina egna tankar.

För mig är det helt oacceptabelt att homosexuella ska få gifta sig i kyrkan, men som sagt, det är bara min åsikt. Har du någon annan så berätta gärna för mig.

Imorgon ska jag iallafall vara i Gilead hela dagen och hjälpa till på julkonserten som är där. Kom förbi om du är sugen vettja! En föreställning är kl. 16 och en är kl. 20.00, välkommen! biljetterna kostar typ 50 kronor tror jag, men är inte säker på hur många som finns kvar..

Nu ska jag  be en bön och sedan sova.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: